mandag den 8. februar 2016

Mødet med vaccinen

Noget forsinket fik lillemanden sin første vaccine i går. (Jep, lægen havde ekstra åbent på en søndag.) Selve stikkene tog han SÅ fint - jeg blev SÅ stolt, haha. Han græd i max 30 sekunder efter at være blevet stukket og så havde han glemt alt om det. (Jeg havde været alt for bekymret for hvordan han ville reagere på nålene og var nærmest lige ved selv at græde, da han skulle stikkes - slap lige af, nybagte mor!)

Meeeen senere på dagen blev han ret pylret, ville ikke spise, men KUN være hos mor eller far og vi måtte IKKE sidde ned! (Fatter stadig ikke hvordan babyer mærker forskel på om man står op eller sidder ned, men det gør de tydeligvis.)
Hen ad aftenen fik han ligesom mere og mere ondt i maven - undrer mig om vaccinen kan drille maven..? Så en hård nat med nogle store skrig-ture og en kæmpe ble kl. 3.45. Det sker ellers nærmest aldrig om natten. Derefter blev det lidt bedre, hehe. En smule feber i morges og ret pylret, men efter en god lur midt på dagen, virker det som om, han er ved at være sig selv igen. Jeg krydser fingre for en GOD nat i nat!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar